REGLAMENT LA PORRA 2024

1. FUNCIONAMENT:
La porra dels ral·lis catalans de TIVA-TIVA és un concurs gratuït i obert a tots els aficionats als ral·lis que vulguin pronosticar les classificacions dels ral·lis d’asfalt i dels ral·lis de terra de Catalunya. Es tracta d’encertar els cinc primers classificats de la general scratx de cada ral·li i, depenent del ral·li, també s’haurà d’encertar els tres primers classificats scratx del Rallisprint, Volant RACC o alguna altre categoria.
Per tal de poder participar cal contestar el “history” de l’instagram que es crearà a cada ral·li. A la resposta hi ha de constar el nom i cognom del pilot i del copilot.

2. SISTEMA DE PUNTUACIONS:
General scratx: per cada posició encertada s’obtenen: 25, 18, 15, 12 i 10 punts. Entenent que la primera posició obté 25 punts i la cinquena 10. Rallisprint, Volant RACC i altres: per cada posició encertada s’obtenen: 10, 7 i 4 punts. Entenent que la primera posició obté 10 punts i la tercera 4

3. PERÍODE DE VOTACIONS:
El període de votació estarà obert des del moment que surt la llista d’inscrits fins l’hora d’entrada al parc tancat del primer participant o fins l’horari
que estableixi l’organització. Només es podrà votar una sola vegada per persona i ral·li.

4. RAL·LIS PUNTUABLES:
Els ral·lis puntuables seran els establerts pel calendari de la Federació Catalana d’Automobilisme, d’asfalt i terra.

5. PREMIS:
Obtenen premi els cinc primers participants de la classificació general de la porra un cop finalitzin tots els ral·lis puntuables descrits en aquestes bases. L’organització es posarà en contacte amb els guanyadors/es per informar el lloc d’entrega dels premis. Aquests premis no es podran canviar, alterar ni compensar en metàl·lic a petició del guanyador/a. El nom dels guanyadors/es es publicarà a la pàgina web, a la pàgina de facebook i el compte d’instagram de Tiva-Tiva. Els participants accepten que el seu nom i cognoms siguin publicats a la pàgina web, de facebook i d’instagram de Tiva-Tiva per tal de poder realitzar la classificació general de la porra. Les altres dades personals dels participants seran tractades amb privacitat per part de Tiva-Tiva.

6. CRITERIS D’EMPAT:
En cas d’empat en un sol ral·li es farà un sorteig per saber el guanyador. Si s’empata a la classificació general es tindrà en compte, primer, la persona que tingui més primeres posicions Scratx encertades i, després, més posicions encertades a les copes del Volant RACC, Rallisprint o altres. Si tot i així encara hi ha un empat, el guanyador es farà mitjançant sorteig.